top of page
Image by Content Pixie

Reviews

Sheila

Ik heb een mooie ervaring gehad bij Ingrid tijdens een BRTT en TRB sessie.
 Ingrid legt voorafgaand aan de sessie heel duidelijk uit wat de sessie inhoudt, waardoor ik me op mijngemak voelde bij haar. Ze creëerde een ontspannen setting en begeleidde mij goed gedurende de sessie, waardoor ik bijzondere ervaringen heb kunnen opdoen. Dit heeft een mooi proces in gang gezet. Na de sessie heb ik genoten van een heerlijk bakje fruit en een kop thee, waarbij ik rustig kon bijkomen van deze bijzondere ervaring.

Ik kom graag nog eens bij haar terug.

Carola

De sessie bij Ingrid was warm en comfortabel. Ze stelt je direct op je gemak en de sessie die volgt is een hele mooie ervaring. Ingrid stelt zich ten dienste van de cliënt op zodat deze zich ten volle mag overgeven. Dit zorgde bij mij voor waardevolle inzichten en verwerking van trauma uit het verleden.

Manon

Ik vond de begeleiding van Ingrid tijdens de BRTT en TRB sessie heel fijn. Ze coachte me goed op een zachte, maar duidelijke manier door de verschillende ademhalingstechnieken heen. Hierdoor kon ik de wereld om me heen loslaten en dieper zakken in mijn onderbewuste. Ik heb heel wat losgelaten en dat was precies wat ik op dat moment nodig had. Heel erg bedankt!

Daniëlle 

Bij Ingrid heb ik heel fijne BRTT - TRB sessie ervaren. Ik voelde mij direct op mijn gemakt. Ze hielp mij liefdevol door mijn processen heen, waardoor ik mij veilig voelde en nog iets dieper kon gaan. Het voelde als een warme deken. 

Wat ik ook heel fijn vond, is dat ze achteraf - na de sessie nog contact opneemt om te vragen hoe het met mij ging. Ik ben door heel wat persoonlijke stukjes gegaan en voel mij nu veel vrijer en energieker. Kortom een aanrader om deze sessies te doen! Bedankt Ingrid!!

Chantal 

Bij binnenkomst hebben we eerst even gepraat met een kopje thee. Zelf vond ik het best een beetje spannend maar de praktijkruimte voelde warm en vertrouwd aan waardoor er al een rust over mij heen kwam. Er werd d.m.v. illustraties en voorwerpen uitgelegd wat we gingen doen. Ingrid zelf is ook een hele lieve warme rustige vrouw met een duidelijke uitleg. Tijdens de sessie kon ik wat moeilijk loslaten maar door te luisteren naar Ingrid, de muziek, de geuren en de stimulerende woorden kwam dat allemaal goed. Het voelde allemaal heel vertrouwd en alles was goed en niets is gek. Ingrid begeleidde alles heel rustig. Ik vond het een hele bijzondere maar mooie ervaring.

Na afloop viel er een last van mijn schouders, had ik meer rust in mijn onderbuik, een bevrijdend gevoel, minder gejaagd en stond ik dichter bij mijzelf.  Waardoor ik daarna steviger in mijn schoenen stond en sta.

Heel erg bedankt voor deze ervaring.

Patricia

Een heel bijzondere ervaring was de sessie bij Ingrid. Een reis van het lichaam door de jaren heen. Het lichaam weet precies waar de pijnlijke of gevoelige ervaringen opgeslagen zijn en hoe deze los te laten. Ik voelde me op mijn gemak en veilig genoeg om de loskomende emoties de vrije loop te laten. Een waanzinnige ervaring die meer mensen zouden mogen meemaken.

Laura

Ik heb de sessie bij Ingrid als heel fijn ervaren. Het was voor mij voor het eerst dat ik BRTT heb gedaan en door de duidelijke uitleg en begeleiding en haar rustige energie verliep het heel goed. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie en het heeft heel bevrijdend gewerkt. Aanrader!!

Rowena

Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Ik ben vrij nuchter en had niet verwacht dat het zoveel zou kunnen losmaken in mijn lijf. Ik ben zeker van plan om hiermee verder te gaan. Ik ben nu 3 keer geweest en voel me lichter en vooral zekerder in mijn dagelijkse leven.

Karin

Ingrid is een lieve vrouw die alles goed uitlegt, je op je gemak stelt en goed naar je luistert . Ze begeleidt je in het hele proces, niks moet, alles kan. Ze geeft hier en daar aanwijzingen hoe je iets het beste kunt doen qua lichaamshouding en bij de ademhalingsoefeningen, steunt je als het nodig is. Als er emoties los komen laat ze je dit gewoon rustig verwerken en later kan je er over praten mocht je dat willen. Je komt weer ff bij het besef wat nu eigenlijk echt belangrijk is in je leven ...

Schrijf een review, klik hier

bottom of page