top of page

Volg je eigen pad...

Loop je vast, heb je onverklaarbare fysieke klachten waar geen medische oorzaak voor is gevonden of zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Misschien vind je 't lastig om bij je gevoel te komen, hou je graag de controle en doe je veel dingen vanuit je hoofd. Of voel je onrust en slaap je slecht, maar is er geen directe reden voor.

Wat 't ook is, ik help je graag verder op jouw zoektocht naar de onderliggende oorzaak van jouw klachten. Want wist je dat nagenoeg alles terug te leiden is naar onderliggend trauma, beperkende overtuigingen of aangeleerd gedrag?

Ook kun je bij mij terecht bij een burn-out, voor rouwverwerking of spirituele coaching. De mogelijkheden zijn oneindig en in de meeste gevallen kan ik jou helpen, zonder die enorme lange wachttijden.

Mijn behandelingen en trajecten gebeuren vanuit een holistische benadering. Dat betekent dat ik niet alleen naar de symptomen kijk, maar naar jou als geheel met als doel tot de achterliggende oorzaken van jouw klachten te komen. Een holistische aanpak is dan ook niet gericht op symptoombestrijding of een oplossing voor de korte termijn. 

Je kunt bij mij ook terecht voor een losse behandeling, sessie of consult als een soort ‘APK’ voor je lichaam of een kortdurende klacht, zoals bijvoorbeeld examenstress. Of omdat je het gewoon een keer wilt proberen of wil voelen wat bij je past.

Wanneer je echter langere tijd met fysieke, emotionele of mentale klachten rondloopt doe ik eerst een losse intake bij je om een goed beeld te krijgen van jou en jouw hulpvraag om te zien welke aanpak daar het beste bij past. 

Ik bied trajecten aan waar alle krachtige behandelmethoden samenkomen en elkaar aanvullen en versterken. Gedurende 3 maanden begeleid en coach ik jou intensief om jou weer op weg te helpen en alle ballast achter je te kunnen laten die je onbewust met je meedraagt en kan zorgen voor de klachten die je ervaart. Je kunt hier zien wat deze trajecten inhouden en onderstaand vind je de uitleg van de behandelmethoden die ik gebruik. Voel wat bij je past.

Goed te melden is dat mijn behandelingen en ook trajecten niet in beton gegoten zijn. Ik kijk altijd naar jouw behoefte en maak een plan op jou afgestemd, in overeenstemming met jou. Want jij kiest jouw eigen pad, ik loop naast je.

Wil je meer weten, twijfel je of wil je een korte intake of behandeling boeken, neem dan contact met mij op.

Ik help je graag!

Bos

Reiki

Geef je lichaam energie

Ointment

Bach Bloesem Therapie

Ontdek de kracht van de natuur

Bergachtig gebied

Spiritual Coaching

Maak contact met jouw innerlijk kind

Body Remembers Trauma Therapie.jpeg

Body Remembers Trauma Therapy -BRTT®

Laat los wat jou niet meer dient

Trauma Release Breathwork.jpeg

Trauma Release Breathwork - TRB®

Breng lucht in je leven

bottom of page